Ολοκλήρωση παρακολούθησης σεμιναρίων της ΕΦΕ Κρήτης

Χτες ολοκληρώσαμε τα σεμινάρια του χειμερινού τμήματος αρχαρίων 2016-2017 της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας Κρήτης και σε μία σεμνή και λιτή τελετή ολίγων λεπτών παραλάβαμε τα πτυχία μας.

Κάνοντας τον απολογισμό από τη συμμετοχή μου νομίζω ότι ήταν μία από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μου που αν και με δισταγμό ξεκίνησα εν τέλει απόλαυσα κάθε στιγμή της. Αφενός κάλυψα κάποιες ημιτελείς γνώσεις που είχα στο τεχνικό μέρος της φωτογραφίας και αφετέρου το πιο ξεχωριστό και απολαυστικό μέρος ήταν ότι βλέποντας εκατοντάδες φωτογραφίες και ακούγοντας άλλες τόσες απόψεις αισθάνομαι ότι αναβάθμισα κατά πολύ την κριτική και την αισθητική ματιά μου. Ιδιαίτερα μετά τις συναντήσεις της Τετάρτης, όπου προσκεκλημένοι φωτογράφοι εκτός Κρήτης διηγούνται την ιστορία της ζωής τους και παρουσιάζουν τη δουλειά τους, το αίσθημα ευφορίας που είχα κάθε φορά ήταν παρόμοιο με αυτό της καλύτερης θεατρικής παράστασης. 


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμαθητές μου, ανθρώπους από διαφορετικές καταβολές, που με αφορμή τη φωτογραφία ανταλλάξαμε απόψεις για κάθε λογής θέματα και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΦΕ Κρήτης που, ο καθένας με το δικό του ύφος και ταμπεραμέντο, έπαιξαν με επιτυχία το ρόλο των δασκάλων μας και με υπομονή ανέχτηκαν όλες μας τις παραξενιές. 

Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Μοιραστείτε: